QUI SOM?

JAN BCS és una empresa de serveis experta en la gestió, coordinació i direcció de projectes d’intervenció social i cultural. Creada el 1993 i gestionada per un equip de professionals amb formació en l’àmbit de la pedagogia i les ciències socials, treballem per a organitzacions públiques i privades, adaptant-nos a les diferents necessitats segons el territori, la mida del projecte o la tipologia del personal que l’ha de dur a terme.

Visió

La nostra visió és oferir la màxima qualitat dels serveis per tal d’obtenir la confiança i el benestar dels clients, gràcies a l’enfocament amb el que tractem els diferents serveis i les accions que gestionem, generant dinàmiques de col·laboració i sinergies que permetin aconseguir amb èxit i eficiència els objectius planificats.

Missió

El nostre objectiu i missió és la millora de la qualitat de vida de les persones, procurant que aquestes en siguin les protagonistes a través dels serveis i programes que gestionem.

Valors

Qualitat i adaptabilitat

Treballem assegurant la màxima qualitat en tots els aspectes relacionats amb la gestió dels projectes. La qualitat és la nostra raó de ser i dissenyem i executem totes les tasques amb aquesta mirada.
Ens adaptem a les necessitats de cada projecte donant resposta a les seves singularitats i demandes
específiques. Aquesta adaptabilitat està fonamentada en la formació continuada, les experiències inspiradores, els processos avaluatius i la qualitat de la comunicació interna.

Sostenibilitat

Ens comprometem amb el nostre entorn natural i social minimitzant l’impacte al medi, i assegurant la viabilitat econòmica dels nostres projectes. Som conscients de les dificultats ecosocials del moment actual i apostem per generar i acompanyar accions que vagin en la línia de tenir
cura de les persones involucrades en els nostres projectes i el seu entorn.


Responsabilitat social

Oferim condicions laborals justes, afavorim la promoció interna a mesura que apareixen noves oportunitats de millora i impulsem la conciliació familiar en totes les seves vessants. El nostre compromís social es centra en posar en valor la diversitat que ens envolta (de gènere, creences, poder adquisitiu, diversitats funcionals) evitant situacions de desigualtat o assetjament i afavorint l’equitat en la nostra gestió quotidiana.


AL SERVEI DE LA COMUNITAT